Fluff på bilar
En fyllning som jag använde till en tårta jag gjorde för ett tag sen gjord på algrens bilar :)

Rör runt och det får absolut inte koka!

Jag slog över i en bunke och ställde den i ett vattenbad för att kyla ner den, innan jag plastade och sen ställde in den i kylen under natten.

Så här såg den ut dagen efter och va klar att vispa upp som grädde och sen använda :)
Den är riktigt god och självklart kan man ju även ha den till tex Cupcakes & andra bakverk!
Du behöver:
60g algrens bilar
3 dl grädde
Häll i grädden i en tjockbottnad kastrull, häll i bilarna och sätt plattan på mellan värme.
Jag värmde bilarna några få sekunder i micron så bilarna blev lite fluffiga, tyckte det verkade ta kortare tid att få dom till att smälta :)
Man kan ju även klippa bilarna i mindre bitar om man vill.

Rör runt och det får absolut inte koka!
Ha tålamod så blir allt bra :)

Jag slog över i en bunke och ställde den i ett vattenbad för att kyla ner den, innan jag plastade och sen ställde in den i kylen under natten.

Så här såg den ut dagen efter och va klar att vispa upp som grädde och sen använda :)
Jag skulle egentligen ha färgat den med lite pastafärg men det kom jag på när jag hade satt ihop tårtan haha.
Otroligt smidigt, enkelt och gott!