Bästa glutenfria kladdkakan!

Ingredienser

180g Semper mjölmix
Pofiber, kokos, kakao eller annat (för att ströa formen)
150 gram smör
2 3/4 dl socker
3 ägg
1/2 tsk salt
6-8 msk kakao
  1. Sätt ugnen på 180 grader.

  2. Smält smöret på medelvärme i en kastrull tills det är helt smält, dra av från plattan och tillsätt socker, rör sedan ner ett ägg i taget till en jämn smet.

  3. Sikta i Semper Mix, salt och kakao och vänd ihop till en jämn smet.

Smöra och bröa en form på ca 22cm
Grädda kakan i cirka 20 minuter.

Den blir sådär brutalt smakrik, kladdig & helt underbar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: